Cuina Pròpia

Disposem de cuina pròpia amb un menú mensual  de menjar sencer i un altre de triturat, aquest últim l’adaptem sense cap problema a aquells infants que se’ls esta introduint els aliments de manera progressiva.

Oferim menú especial per al.lèrgies i intoleràncies.

Tots els aliments i les carns que donem al centre són productes de proximitat.
El que volem aconseguir amb aquest servei es ajudar a les families en el procés d’introducció d’aliments dels infants i portar una alimentació saludable com la que reben a casa.

Excursions

A partir dels dos anys d’edat, comencem a fer diferents excursions durant el curs relacionades amb una festivitat o el projecte a treballar aquell any.
Normalment fem dues sortides en horari de matí pel mateix poble i dues agafem l’autocar i marxem tot el dia a fora.
Com a esdeveniment especial, a final de curs fem «la nit màgica a l’escola» on passem tots junts una nit al centre, on realitzem diverses activitats i jocs, i ens ho passem d’allò més bé.

Acollida

A partir de les 7:15 del matí fins les 9h oferim servei d’acollida matinal, i de 17h a 18:00 servei d’acollida de tardes.

Xecs guarderia

Des de el centre treballem amb tres de les grans empreses de Xecs Guarderia com són: Edenred, Sodexo i Un Spain ( antic xec groument). On es facilita a les families el pagament de la mensualitat.

Festes i festivals

Per final de curs, i com a forma de comiat dels més grans, cada any fem un festival i una festa de final de curs, a un teatre del poble, amb una temàtica diferent on els infants ballen disfressats  i molt il·lusionats, a les families els balls que durant mesos porten preparant.

Piscina

Des de el centre oferim el servei del curset de natació, tots els dilluns en horari de matí, al Complex de Sant Feliu a partir dels 2 anys. Aquest curset comença al Octubre i acaba al Juny, tenint un  dia de portes obertes per les families al final de cada trimestre.
Totes les families que no vulguin apuntar al seu fill al curset de natació, els nens es podran quedar a l’escola amb una mestra.

Anglès

En el nostre centre donem classes d’angles diàries a partir de l’any. l’aprenentatge de la llengua anglesa es farà a partir de cançons, jocs, vídeos, danses, etc.
Es començarà des de aquesta edat perquè els infants es vagin familiaritzant amb el idioma i a través del joc el puguin anar interioritzant.

Agenda electrònica

En la nostra escola hem deixat de banda el paper i ens hem passat a l’agenda electrònica, una aplicació de mòbil o tablet que permet saber la informació del nen o la nena en el mateix moment, i en la que els pares poden rebre la informació o les fotografies diàries a traves d’un xat intern i personal entre la família i la mestra.

Fotografies

En el nostre centre  cada curs oferim fer la foto de Nadal de manera individual o amb germans i la de final de curs amb tota la classe. Tenim la sort de col·laborar amb les fotògrafes Lara i Carol que cada any ens sorprenen amb uns nous decorats nadalencs i unes orles molt originals!

Nit  a l’escola

Al juliol arriba a l’escola la nit màgica, un dia diferent pels més grans de la llar!

Oferim una experiència diferent pels infants, aquell dia és queden a dormir a l’escola amb els seus companys! Fan jocs de nit, preparen un esmorzar molt dolç, es donen una remullada a la piscina i s’ho passen d’allò més bé! Els hi encanta!